WAT ONZE RIJDERS ZEGGEN OVER DE BREKR

  SVEN HARPER  (HERENTALS)  

  Sven rijdt op een 45 km per uur uitvoering in Steel Grey Metallic  

"HET GEVOEL VAN VRIJHEID, DAT IS GEWOON ZALIG"

Sven accentueerde de vering door te kiezen voor Grolle Green (Foto: Sven Harper)

1. WAT WAS JE EERSTE KENNISMAKING MET BREKR?

Dat was op de Autosalon in Brussel. Ik zag de Brekr staan en ik wist meteen ‘die moet ik hebben’. Zeker en vast.

2. WAT DACHT JE TOEN JE BREKR ZAG?

Het was liefde op het eerste gezicht. Het ontwerp van de Brekr is anders dan je gewend bent en toch stoer.  Het design spreekt voor zichzelf, dat zie je gewoon nergens anders. Een stoere brommer met de voordelen van elektrische rijden erbij, ik had niet veel bedenktijd nodig.

3. WAT GAF DE DOORDSLAG OM DE BREKR TE KOPEN?

Een kameraad van mij heeft een scooter. Daar heb ik wel eens een paar ritten op gemaakt en ik was voornemens er zo een te kopen. Totdat ik de Brekr tegenkwam, toen was dat plan van de baan. De manier van sturen op de Brekr is compleet anders en niet te vergelijken met een scooter. Je rijdt met de Brekr vrijer, veel plezanter, meer het motorgevoel.

  Close up van Svens Brekr. De mat zwarte helm en het vizier met een groen accent past perfect.  (Foto: Sven Harper)    

4.  WAAR GEBRUIK JE DE BREKR VOORAL VOOR?

De Brekr hebt ik vooral gekocht voor plezierritjes. Even de vrijheid van buiten opzoeken. Zo nu en dan ook met mijn vrouw. Die overweegt nu om een eigen Brekr aan te schaffen.

5.  HOE BEVALT DE BREKR TOT NU TOE?

Het is zalig en heerlijk rijden. Ik kan ook echt genieten van de stilte. Als er niet veel verkeer is, is de rust en stilte tijdens het rijden geweldig. Als er meer verkeer op de weg is, dan vind ik het prettig dat de Brekr zelf ook geluid maakt. Ik zet het geluid dan aan tijdens het rijden zodat mensen je eerder opmerken. 

Een van de belangrijkste punten vind ik ook dat een koper niet teleurgesteld wordt. De Brekr is nieuw en je weet dus nooit hoe je het rijgevoel uiteindelijk ervaart. Maar ik ben heel content. Ook wat betreft de actieradius. Die valt zeker niet tegen en ik haal ook daadwerkelijk de opgegeven afstanden. Bij wat grotere afstanden gaat de lader mee en dan kun je altijd eventjes opladen tussendoor.

6.  HOE REAGEREN DE ANDERE MENSEN OP DE BREKR?

Mensen draaien zich vaak om als ik op de Brekr rijd. Niemand heeft hem eerder gezien en je merkt dat je op een uniek voertuig rijdt. Dat geldt ook voor mijn kameraden, die vinden de Brekr heel leuk en kunnen nog niet geloven dat zo’n stoere brommer op stroom rijdt. Dat moet nog even landen bij ze.

KLANTEN VERTELLEN

"EERDER DACHT IK NIET AAN EEN BROMMER" 

Casper Meenink 

Hengelo gld (NL)  

 

"FUTURISTISCHER DAN DE BREKR KAN NIET"

Dora de Jong 

Delft (NL)

 

"MET DE BREKR BEN SNELLER. PLUS DE LOL"

Krijn Sol

Rotterdam  (NL)

 

Built with