WAT ONZE RIJDERS ZEGGEN OVER DE BREKR

  DORA DE JONG (DELFT)

Dora rijdt op een 45 km per uur uitvoering in Full Black     

"FUTURISTISCHER DAN DE BREKR KAN NIET"

 De Brekr voor de woonboot van Dora. (Foto: Dora de Jong)

1. WAT WAS JE EERSTE KENNISMAKING MET BREKR?

De afgelopen jaren heb ik verschillende brommers gehad zoals een Gilera schakelbrommer, een Tomos en een Mobylette SP 93. Nu was ik al een tijdje op zoek naar een elektrische brommer maar ik wilde graag in stijl blijven rijden. Dat viel nog niet mee. In Nederland vond ik sowieso niets. In Amerika zag ik wel mooie brommers maar levering naar Nederland is lastig en de regels zijn anders. 

Vrienden van mij bezochten de Dutch Design Week en kwamen met de Brekr op de proppen. Na een week was ik eruit en heb een Brekr besteld. Op de Motorbeurs in Utrecht heb ik Brekr nog opgezocht want ik had de brommer nog niet gezien.

2. WAT DACHT JE TOEN JE BREKR ZAG?

De eerste keer dat ik de Brekr online zag, wist ik meteen dat dit de brommer was die ik zocht. Veel elektrische brommers lijken op oude brommers die op brandstof rijden. Het design van Brekr is een mooie mix van brommer en elektrisch. Ik had de brommer nog niet gezien toen ik ‘m kocht. Met de afbeeldingen op internet twijfelde ik nog of de Brekr misschien wat laag of klein was. Die twijfels waren weg na het zien en voelen van de Brekr op de Motorbeurs. Ik zit er heerlijk op en de Brekr is wat groter en stoerder dan hij op sommige foto’s oogt.

3. WAT GAF DE DOORDSLAG OM DE BREKR TE KOPEN?

Voor mij is er geen ander product dat in de buurt komt van de Brekr. Ik vind ‘m onwijs gaaf. Dat het product in Nederland is ontwikkeld en hier wordt gebouwd gaf mij vertrouwen. Als het niet goed is dan kan ik zorgen dat het opgelost wordt. Service en garantie zijn belangrijk, zeker als je een nieuw product koopt dat echt helemaal nieuw is. 

  Batman? Wonder Woman? Wij denken een combinatie van die twee  (Foto: Dora de Jong)    

4.  WAAR GEBRUIK JE DE BREKR VOORAL VOOR?

De Brekr gebruik ik vooral voor plezierritjes, gewoon om lekker te kunnen toeren. Vaak ga ik naar Rotterdam of Den Haag om een kop koffie drinken. Met de actieradius van de Brekr is dat geen enkelprobleem. Ik kan wel vier keer op en neer zonder dat ik moet opladen. Natuurlijk kan ik ook met auto naar de stad, maar het is leuker met de Brekr. Ik neem een mooiere route, zie meer, het voelt vrijer en ben lekker buiten. Daarbij vind je altijd een parkeerplek dichtbij en die is nog gratis ook.

5.  HOE BEVALT DE BREKR TOT NU TOE?

  Het is een hele nieuwe ervaring. Helemaal stil! Ik heb veel brommerervaring, maar dit is wel ‘next level’. Regelmatig maak ik ook ritjes met mijn vriendin en dan heb je echt het gevoel alsof je in een film rijdt. Lekker futuristisch en veel fijner en leuker dan een brommer op brandstof. Niet schakelen, directe response. Als je weg wilt, ben je ook direct weg. 

6.  HOE REAGEREN DE ANDERE MENSEN OP DE BREKR?

In Delft wonen veel mensen die geïnteresseerd zijn in voertuigen en techniek. Iedereen lijkt hier bezeten van deze brommer en wil erop rijden. Je voelt je echt een pionier, een trendsetter. Ik word echt elke dag aangesproken, dat mensen de Brekr zo vet vinden. En stoer!

KLANTEN VERTELLEN

  "HET GEVOEL, DAT IS GEWOON ZALIG"

Sven Harper 

Herentals (B)  

 

"MET DE BREKR BEN SNELLER. PLUS DE LOL"

Krijn Sol

Rotterdam  (NL)

 

"EERDER DACHT IK NIET AAN EEN BROMMER"

Casper Meenink

Hengelo gld(NL)

 

Built with